نکات آرایشی

برداشتن کاشت ناخن در خانه + روشهای ساده و ایمن

برداشتن کاشت ناخن با چه روش هایی ممکن است؟ این سوالی است که برای خانم هایی که کاشت ناخن انجام داده اند پیش می آید. در ادامه به توضیح آن خواهیم پرداخت. ناخن های زیبا و سالم یکی از نشانه های زیبایی و ظرافت زنانه است. بسیاری از خانم ها برای داشتن ناخن هایی بلند و شکیل از روش های مختلفی مانند کاشت ناخن استفاده میکنند. کاشت ناخن یک روش آرایشی است که با استفاده از مواد مصنوعی یا طبیعی، ناخن های طبیعی را بلندتر و زیباتر میکند. این روش مزایای زیادی دارد مانند افزایش اعتماد به نفس، ایجاد تنوع در طرحها و رنگها و پوشاندن نقص های ناخن های طبیعی. اما همچنین معایب و مشکلاتی نیز دارد که باید در نظر گرفته شود.

پس از کاشت ناخن امکان دارد به دلایل مختلفی از جمله حساسیت، دوست نداشتن طرح و رنگ آن، مناسبت های مختلف و… بخواهید ناخن های کاشته شده را جدا کنید. برای برداشتن کاشت ناخن روش های مختلفی وجود دارد. میتوانید برای کاشت ناخن به متخصص مراجعه کنید و یا با روش هایی که در ادامه ذکر میشود برداشتن کاشت ناخن در خانه را امتحان کنید. در این مطالب سعی میکنیم ابتدا یک توضیح کلی درباره کاشت ناخن و معایب و مزایای آن بپردازیم و سپس به توضیح برداشتن کاشت ناخن با آب جوش ، کندن ناخن کاشت با نوشابه ،  برداشتن ناخن کاشت با الکل، برداشتن کاشت ژل ناخن ، برداشتن کاشت ناخن با استون ، برداشتن کاشت ناخن پودری ، برداشتن کاشت ناخن با استون و فویل ، تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت ، ریموو کاشت ناخن و. هزینه برداشتن کاشت ناخن خواهیم پرداخت.

کاشت ناخن چیست و معایب آن کدامند؟

کاشت ناخن روشی برای زیبا و شیک نشان دادن دستان است. گاها ناخن های طبیعی به دلایل مختلف آسیب دیده اند و ظاهر مناسبی ندارند و یا علاقه مند به داشتن ناخن های بلند با طرح و رنگ دلخواه هستید میتوانید کاشت ناخن را انتخاب کنید. برای کاشت ناخن سطح ناخن را با دستگاه مخصوص یا همان سوهان برقی میتراشند و با روش های مختلف و مواد گوناگون، ناخن های مصنوعی را روی ناخن های طبیعی میکارند. این کار معایبی نیز برای ناخن و پوست اطراف ناخن دارد.

کاشت ناخن با پودر، کاشت ناخن با قالب، کاشت ناخن با ژل و کاشت ناخن با الیاف از روش های مختلف کاشت است. کاشت ناخن دارای معایبی است و ناخن های طبیعی آسیب میبیند، ضعیف، شکننده و نازک میشوند و چسب و مواد استفاده شده برای کاشت شیمیایی هستند و به ناخن طبیعی آسیب میبینند، به دلیل اینکه ناخن های طبیعی در زیر ناخن های مصنوعی محبوس میشوند در معرض اکسیژن نیستند، عفونت و قارچ از دیگر عوارض کاشت ناخن است و یکی دیگر از معایب کاشت ناخن نیز هزینه و زمان زیادی است که صرف میشود.

روش های برداشتن کاشت ناخن چیست؟

ریموو کاشت ناخن به روش های مختلفی ممکن است. برداشتن کاشت ناخن با دستگاه در سالن ناخن توسط متخصص و برداشتن کاشت ناخن در خانه با مواد موجود و در دسترس دو روش برای ریموو کاشت ناخن است. البته نوع ناخن کاشته شده در راحتی و سخت بودن ریموو آن تاثیر گذار است. برای برداشتن کاشت ناخن با دستگاه هزینه و زمان بیشتری نیاز است زیرا باید به سالن مراجعه کنید و هزینه ای را برای ریموو ناخن هایتان با دستگاه پرداخت کنید. مراحل انجام برداشتن کاشت ناخن با دستگاه را در ادامه توضیح میدهیم.

  • ابتدا باید ناخن های مصنوعی کاشته شده را با ناخن گیر کوتاه کنید.
  • متخصص، دستگاه سوهان برقی را روشن کرده و روی 10000 تا 20000 دور در دقیقه تنظیم میکند.
  • با دستگاه، لایه های ناخن کاشته شده به آرامی و دقت برداشته میشوند تا آسیبی به ناخن طبیعی نرسد.
  • در صورتی که ناخن کاشت شده ژلی باشد، دستگاه سوهان برقی مخصوص ریموو ناخن های ژلی استفاده میشود.

هزینه برداشتن کاشت ناخن خیلی بالا نیست و تعرفه ای مشخص دارد.

برداشتن کاشت ناخن در خانه چگونه است؟

به غیر از برداشتن کاشت ناخن با دستگاه در سالن های زیبایی، میتوان از روش های خانگی برای برداشتن کاشت ناخن استفاده کرد. در روش های خانگی با مواد دردسترس و موجود در خانه ریموو ناخن را انجام میدهند. در روش های خانگی نیاز به صرف هزینه و زمان زیاد نیست زیرا احتیاجی به مراجعه به سالن و طی کردن مسیری طولانی نیست همچنین هزینه ای بابت انجام خدمات ریموو ناخن پرداخت نمیشود. اما این نکته را در نظر بگیرید که ممکن است بعد از استفاده از مواد خانگی برای ریموو ناخن دچار عوارضی شوید و حساسیت به آن ماده داشته باشید. پیش از استفاده از هر روشی باید اطمینان حاصل کنید که در صورت استفاده از این روش و مواد نام برده در آن، مشکلی برایتان پیش نمی آید. در ادامه چند روش برای برداشتن کاشت ناخن در خانه ذکر میشود.

برداشتن کاشت ناخن با آب جوش

یک روش بسیار ساده و بی هزینه برای ریموو ناخن ها، برداشتن کاشت ناخن با آب جوش است. گاها برای ریموو راحت تر از سرکه هم استفاده میشود زیرا سرکه میتواند راحت تر ناخن مصنوعی یا ژل را از چسب ها جدا کند. برای ریموو ناخن با آب جوش مراحل زیر طی میشود.

  • ابتدا ناخن ها را تا آنجا که میتوانید کوتاه کنید.
  • به وسیله سوهان، لایه های ناخن کاشته شده را بردارید و ناخن نازک شود.
  • یک ظرف را انتخاب کنید و مقداری آبجوش داخل آن بریزید و نصف مقدار آبجوش، سرکه به آب اضافه کنید.
  • ناخن های خود را داخل محلول آب و سرکه بگذارید.
  • پس از  ده دقیقه تا یک ربع خواهید دید که ناخن های کاشته شده در آبجوش و سرکه از ناخن های طبیعی جدا میشوند و در صورتی که هنوز جدا نشدند و شل شدند میتوانید با یک موچین آنها را به آرامی جدا کنید.
  • پس از جدا کردن ناخن های مصنوعی، ناخن های طبیعی را تقویت کنید.
  • متوجه این نکته باشید که به سرکه حساسیت نداشته باشید و یا مقدار سرکه بیشتری استفاده نکنید تا به پوست و ناخن های طبیعی آسیب نرسد.
  • کندن ناخن کاشت با نوشابه

برداشتن کاشت ناخن با نوشابه

یکی دیگر از روش های راحت برای برداشتن کاشت ناخن پودری در خانه میتوان از نوشابه استفاده کرد. نوشابه از نوشیدنی های خوراکی است که تقریبا همیشه در یخچال خانه وجود دارد و کندن ناخن کاشت با نوشابه روش بسیار کم هزینه و کاربردی است.

  • ناخن های کاشته شده را با ناخن گیر کوتاه کنید.
  • لایه های بالایی ناخن را تا آنجا که میتوانید جدا کنید.
  • داخل یک ظرف مقداری نوشابه گازدار بریزید و ناخن هایتان را به مدت نیم ساعت داخل نوشابه قرار دهید.
  • ناخن هایتان را پس از نیم ساعت از داخل نوشابه بیرون آورید و ناخن های کاشته شده را چه استحکام خود را از دست داده اند، با موچین جدا کنید.
  • این روش کاربردی به آسانی ناخن های کاشته شده را جدا میکند.

برداشتن ناخن کاشت با الکل

برای برداشتن کاشت ژل ناخن و ریموو ناخن های کاشته شده میتوان از الکل استفاده کرد زیرا الکل میتواند مواد مصنوعی و چسب را از ناخن جدا کند. برداشتن ناخن کاشت با الکل دارای مراحل ساده است. برای این کار لازم است مراحل زیر را طی کنید.

  • ناخن های کاشته شده را کوتاه کنید.
  • سعی کنید با سوهان یا موچین لایه بالایی ناخن کاشت را جدا کنید.
  • پنبه یا دستمال را به الکل آغشته کنید و روی ناخن هایتان بکشید.
  • سپس پنبه یا دستمال را روی تمام ناخن ها بگذارید و هر ناخن را با فویل بپیچید.
  • پس از 20 دقیقه فویل را باز کنید و ناخن هایتان را با موچین به آرامی جدا کنید.
  • ممکن است نسبت به الکل حساسیت داشته باشید و حتما برای انجام این روش مراقب باشید.

برداشتن کاشت ناخن با استون

برای برداشتن کاشت ناخن پودری و انواع دیگر ناخن این لازم است مقداری استون مایع را از فروشگاه تهیه کنید و البته مقداری فویل و وازلین هم نیاز است. و سپس با آن ناخن های خود را جدا کنید. برداشتن کاشت ناخن با استون و فویل روشی مناسب است. استون برای پاک کردن مواد مصنوعی ناخن مناسب است.

  • ناخن ها را با ناخن گیر کوتاه کنید.
  • با موچین سعی کنید لبه های ناخن مصنوعی را بلند کنید.
  • با ژل یا وازلین اطراف ناخن ها را بپوشانید تا استون به پوست دستتان آسیب نبیند.
  • پنبه را با استون خیس کنید و روی ناخن ها بگذارید.
  • فویل را دور ناخن های خود بپیچید.
  • پس از نیم ساعت فویل ها را باز کنید و سپس ناخن ها را جدا کنید.
  • دقت کنید که برای انجام هر یک از روش های فوق باید متوجه آسیب های ناشی از هر یک از مواد باشید تا از پوست و ناخن های طبیعی خود مراقبت کنید.

تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت

کاشتن ناخن های مصنوعی به روش های مختلف میتواند به ناخن های طبیعی آسیب بزند. چسب، ژل، پودر و مواد مورد استفاده در کاشت همگی شیمیایی هستند و مدت زیادی روی ناخن ها میمانند که باعث آسیب دیدن ناخن میشوند. ناخن های طبیعی مدت زیادی زیر ناخن ها کاشته شده محبوس هستند و در معرض اکسیژن نیستند و این برای ناخن ها بسیار مضر است.

تغییر رنگ ناخن های طبیعی، رشد نکردن آن ها، قارچ،، عفونت و… همگی عوارضی هستند که پس از کاشت ناخن پدید می آیند. بعد از برداشتن کاشت ناخن لازم است که ناخن های طبیعی را تقویت کنید. برای تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت روش های مختلفی وجود دارد. تقویت از داخل و تقویت از خارج. برای تقویت ناخن های طبیعی از داخل باید حتما مواد غذایی و مکمل هایی مصرف کنید تا ویتامین، پروتئین، مواد معدنی و مواد مغذی مورد نیاز برای رشد ناخن ها تامین شود. مصرف سبزیجات با رنگ سبز تیره، پرتقال، موز، آجیل، لبنیات، میتوانید ویتامین های B, C, E, A, K را برای تولید کلاژن، کراتین، افزایش گردش خون، رطوبت و تازگی ناخن ها را حفظ کنید.

میتوانید با مصرف مکمل های دارویی طبق تجویز پزشک مواد مورد نیاز تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت را فراهم کرد. برای تقویت ناخن ها از خارج از روغن ها، کرم ها و مواد طبیعی برای تقویت ناخن ها استفاده کنید. در ادامه چند مورد از محصولات تقویتی برای ترمیم ناخن ها بعد از ریموو کاشت خواهیم پرداخت.

روغن Expert Age

این روغن برای تقویت ناخن بعد از برداشتن کاشت استفاده میشود. در این محصول روغن بادام، روغن جوجوبا، روغن زیتون است. مواد موجود در این روغن به تغذیه کردن ناخن ها کمک میکند و شکستگی و آسیب های ناخن را درمان میکند. کافی است ناخن ها را از هر گونه لاک و چسب پاک کنید سپس مقداری روغن را روی ناخن ها بمالید و ماساژ دهید و این روش را هر شب قبل از خواب انجام دهید.

روغن تقویت ناخن هیدرودرم

این روغن محصول ایرانی است و حاوی روغن هسته انگور، روغن بادام، روغن گل گاو زبان، روغن جوجوبا و… است. ویتامین های موجود در این روغن بسیار در رشد، تقویت ناخن ها مهم است. برای استفاده از این روغن، ناخن ها را هر روز یا چند روز یکبار به مدت چند دقیقه با آن ماساژ دهید.

روغن کوزارت

این روغن محصولی آلمانی است و حاوی روغن کانولا و روغن دانه آفتاب گردان است. این روغن حاوی ویتامین A و E  است که میتواند ناخن ها را مرطوب کند همچنین آسیب های ناشی از کاشت را درمان کند. کافی است ناخن ها را هر روز یا چند روز یک بار با این روغن چند دقیقه ماساژ دهید.

حتما توجه داشته باشید که به ترکیبات موجود در این روغن ها حساسیت نداشته باشید.

معایب برداشتن کاشت ناخن در خانه چیست؟

برداشتن کاشت ناخن با استفاده از مواد خانگی میتواند معایبی به همراه داشته باشد. برداشتن لایه های ناخن و موادی مانند الکل، استون، نوشابه، فویل و… میتواند باعث حساسیت و عوارضی برای ناخن و پوست انگشتان داشته باشد. در ادامه به ذکر آنها خواهیم پرداخت.

  • برای برداشتن کاشت ژل ناخن و برداشتن کاشت ناخن پودری از استون استفاده میشود و لازم است که برای ریموو ناخن پنه آغشته به استون مدتی روی ناخن بماند که این خطرناک است. استون ماده شیمیایی میباشد که دارای عوارضی در بر روی پوست انگشتان باشد. تغییر رنگ ناخن ها، ضعیف شدن و خشکیدگی ناخن ها از عوارض استفاده از استون میباشد.
  • برای ریموو کاشت ناخن، پنه های آغشته به مواد گوناگون را به وسیله فویل روی ناخن ها نگه میدارید که پیچیدن فویل دور ناخن ها خود دارای عوارضی است. فویل پیچیدن دور ناخن باعث افزایش حرارت در ناخن ها میشود و باعث میشود پوست انگشتان بسوزد.
  • برای برداشتن لایه های بالایی ناخن کاشته شده از موچین و سوهان استفاده میشود و ممکن است به پوست اطراف ناخن و ناخن طبیعی آسیب برسد و گاها با بروز زخم در گوشه های ناخن یا کندن بخش هایی از ناخن طبیعی همراه است.
  • استفاده از پوشش ناخن میتواند قارچ یا عفونت برای ناخن ها ایجاد کند.
  • استفاده از پودر و ژل ناخن باعث تغییر شکل ناخن ها و آسیب دیدن آنها شود.

توصیه میشود برای برداشتن کاشت ناخن به مراکز مراجعه کنید تا به روش صحیح و دستگاه مخصوص ناخن ها برداشته شوند.

چه مدت طول میکشد ناخن های طبیعی بعد از برداشتن کاشت به سلامت برسند؟

ناخن ها به دلیل کاشت آسیب میبیند و این آسیب در تغییر رنگ ناخن ها، ضعیف شدن آنها، رشد نکردن ناخن ها، ترک خوردن آنها است. برای تقویت ناخن ها روش های مختلفی ذکر شد مانند مصرف مواد خوراکی، مواد تقویت کننده ناخن و مراقبت هایی که وضعیت ناخن ها را به سلامت برساند. پس از انجام تمامی مراقبت ها و موارد ذکر شده حدودا 3 تا 6 ماه ناخن ها زمان میبرند تا به سلامت کامل برسند. در صورت انجام ندادن نکات مراقبتی و استفاده از موادی مانند لاک، چسب ناخن و… ممکن است زمان بهبود ناخن ها به تعویق بیفتد و عوارض ناشی از کاشت ناخن نه تنها بهبود نیابند بلکه تشدید شوند. پس از گذشت 3 تا 6 ماه ناخن ها رشد میکنند و به حالت عادی بر میگردند.

تا چه مدت بعد از برداشتن کاشت ناخن نمیتوان از لاک استفاده کرد؟

برداشتن کاشت ناخن با روش های گوناگون باعث میشود ناخن ها بسیار نازک، ضعیف، آسیب پذیر، شکننده و… بمانند. استفاده از لاک میتواند باعث بروز عوارضی برای ناخن ها شود. لاک شامل مواد شیمیایی است که باعث میشود ناخن های ضعیف دچار عفونت شوند. قارچ ناخن نیز از دیگر عوارض استفاده از لاک بعد از برداشتن کاشت ناخن است. توصیه میشود در صورت علاقه مند بودن به داشتن لاک ناخن تا سه هفته یا یک ماه صبر کنید سپس از لاک هایی که حاوی مواد طبیعی و تقویت کننده هستند استفاده کنید. از لاک های تیره و شیمیایی استفاده نکنید.

کدام جنس کاشت ناخن راحت تر ریموو میشود؟

کاشت ناخن با روش های گوناگونی انجام میشود از جمله کاشت ناخن با ژل، کاشت ناخن با الیاف، کاشت ناخن با قالب و کاشت ناخن با پودر. در هر روشی از نوع مختلفی از مواد برای کاشت استفاده میشود که برداشتن کاشت ناخن را سخت یا آسان میکند.

ریموو کاشت ناخن ژلی

ریموو کاشت ناخن ژلی آسانتر است. برای کاشت ناخن ژلی، روی ناخن ژل مخصوص را به همراه اشعه ماوراء بنفش خشک میکنند و برای ریموو کردن آن کار راحت تر است. کافی است مقداری استون تهیه کنید و پنبه را به آن آغشته کنید و با فویل روی ناخن ها بگذارید تا ناخن ها جدا شوند.

برداشتن کاشت ناخن پودری

سخت ترین نوع کاشت برای برداشتن، کاشت ناخن پودری است. در این روش کاشت ناخن، پودر مخصوص را با مایعی ترکیب کرده و روی ناخن میگذارند و بسیار سخت و مقاوم میشود. برداشتن کاشت ناخن پودری بسیار سخت تر است و باید به مراکز مراجعه کنید و در صورت مقدور نبودن باید ابتدا سطح ناخن را با سوهان جدا کنید و سپس استون و آب گرم را آماده کنید. ناخن ها را داخل ظرف بگذارید تا ناخن ها جدا شوند.

استفاده از هر روشی برای برداشتن کاشت ناخن با عوارضی همراه است و نیازمند مراقبت از ناخن ها بعد از برداشتن کاشت است. پیش از کاشت ناخن حتما نسبت به مواد استفاده شده برای کاشت آگاهی کافی را داشته باشید و بدانید که در صورت ریموو کردن ناخن های کاشته شده از چه مواد و دستگاه هایی استفاده میشود و سعی کنید از روش هایی مانند کاشت ناخن ژلی استفاده کنید که راحت تر برداشته میشوند.

سخن پایانی

به عنوان نتیجه‌گیری از مطالب گفته شده میتوان گفت که  گاها افراد از ظاهر ناخن های خود ناراضی هستند یا دوست دارند که برای تنوع ناخن های خود را زیبا تر کنند. کاشت ناخن یکی از روش های زیبایی است که برای بلند و شکیل کردن ناخن ها استفاده می شود.  اما گاهی اوقات ممکن است به دلایل مختلف مانند مناسبت ها، دوست نداشتن رنگ ناخن، دلایل پزشکی و… از کاشت ناخن پشیمان شویم یا بخواهیم آن را تغییر دهیم. در این صورت، باید روش مناسبی را برای برداشتن کاشت ناخن انتخاب کنیم.برداشتن کاشت ناخن می تواند در آرایشگاه یا در خانه با روش های گوناگونی انجام شود. در آرایشگاه، متخصص ناخن با استفاده از ابزارهای خاص مانند سوهان برقی، کاشت ناخن را از ناخن طبیعی جدا می کند. این روش معمولاً سریع و ایمن است، اما هزینه بردار است. در خانه، می توانیم با استفاده از موادی مانند استون، سرکه، آب جوش و …، کاشت ناخن را خودمان برداریم. این روش ها معمولاً ارزان و راحت هستند، اما زمان بیشتری می برند و ممکن است به ناخن طبیعی آسیب برسانند. بنابراین، باید با دقت و مراقبت از این روش ها استفاده کنیم.

همچنین، باید پس از برداشتن کاشت ناخن، ناخن های خود را مرطوب و تغذیه کنیم تا از خشکی و شکنندگی جلوگیری کنیم. در نهایت، کاشت ناخن یک انتخاب شخصی است که باید با توجه به سلیقه، بودجه و مراقبت از ناخن ها انجام شود. در مطالب ذکر شده در بالا روش های مختلف برداشتن کاشت ناخن در خانه، برداشتن کاشت ناخن با آب جوش، کندن ناخن کاشت با نوشابه، برداشتن کاشت ناخن با الکل،  برداشتن کاشت ناخن با استون و فویل، هزینه برداشتن کاشت ناخن، تقویت ناخن بعد از برداشت کاشت توضیح داده شد. راحت ترین و سخت ترین نوع ناخن کاشته شده برای ریموو کردن ذکر شد و مدت زمان لازم برای سلامت کامل ناخن های طبیعی حدودا 3 تا 6 ماه تخمین زده شد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا